Nysatsning i Västervik!

 

Från och med 27 november byter vi styre i Västervik och Toyota! Välkomna till oss på Bil & Motor i Sydost Västervik. Vi besitter en mängd erfarenhet och arbetar ständigt för att skapa en så bra bilupplevelse som möjligt. Vår ambition är att vi ska skapa en bilhall där glädje är i centrum men samtidigt en plats där vi kan utbyta kunskap, säger Niclas Forslund ny platschef för Bil & Motor i Sydost Västervik.

Efter flertal år av erfarenhet inom bilbranschen väljer nu Niclas Forslund att ta över ansvaret som platschef för Bil & Motor i Sydost Västervik. När jag fick frågan kring denna roll var det alldeles för alldeles för bra för att tacka nej till säger Niclas. Efter flertal år i branschen där Niclas arbetat kring konkurrerande bilmärken ansåg han att erbjudandet att arbeta kring Toyota var rätt enligt bilden av varumärket. Arbetet Toyota gjort de senaste åren och deras banbrytande teknologi är något han enbart fick se från avstånd tidigare. – Det är kunderna lokalt jag vill nå ut till och visa upp vilka fantastiska bilar Toyota levererar samtidigt som vi ska tillgodose med att vi är en go firma som vill erbjuda en fantastisk service säger Niclas Forslund.

Erfarenheten kring hybrid och el-alternativ inom bilbranschen är något som Toyota var banbrytande med och en stor anledning till Niclas beslut – Att arbeta med Toyota är något som alla i branschen vill, för vi vet hur långt fram de ligger i teknologin och hur bra deras bil faktiskt är. Toyotas framtid kommer bli en spännande resa att vara delaktig kring samt att följa arbetat kring både el och den nya hybridtekniken. Framtiden är grön och det är en strävan sedan länge inom Toyota koncernen.

Den ständiga debatten kring klimatförändringar, fordonens påverkan och målen kring att minska de globala koldioxidnivåerna är något Toyota eftersträvar och arbetar efter. Toyota koncernen har ambitiösa miljömål och skapade programmet Toyota Enviromental Challenge 2050, där decennier av arbete kring miljön pågått. Att arbete kring miljöfrågor var framväxten till succén för Toyota, vilket har resulterat i att Toyota står för 80% av världens hybridbilar och målet är att fortsätta utvecklingen. Den banbrytande hybridbilen där el och fossila bränslen möts tar marknadsdelar varje dag och är enligt Niclas Forslund en bil för framtiden.

Spill som hade förbrukats vid vanlig körning tas tillvara på när man kör en elhybrid. Spillet tas tillvara på och laddar upp batteriet, det är anledningen till att hybridsystemet fungerar bäst vid blandad körning, vilket menas både stadskörning och landsväg under samma körtur. Skillnaden mot konkurrenter i branschen är att Toyotas elhybrider kör på ren el under vissa sträckor medan konkurrerande märken behöver erbjuda en extra generator på deras mildhybrider.

Samtidigt som efterfrågan efter el och hybridbilar ökar växer möjligheterna till laddning. Logistiken kring elbilar förbättras varje dag och är ett ständigt mål världen över att förbättra. Toyota erbjuder både elbilar men funktionen kring hybridbilen kräver ingen laddning då batteriet laddas under körningen. I dagsläget marknadens hetaste alternativ för att både få körupplevelsen samtidigt som man värnar om miljön – berättar Niclas.

Vad är dina ambitioner kring nysatsningen på Bil & Motor i Sydost Västervik?

Vi på Bil & Motor i Sydost vill skapa en trygg bilhandel, jag och mina kollegor är medvetna om att bilköpet är bland de största investeringar våra kunder gör och det är ett köp vi vill skapa tillit till, samt diskutera våra olika modeller så vi kommer fram till den bästa lösningen för varje individ, allt från el till fossilbil.

Bild på Niclas Forslund

Att föra vidare något som har en sån anrik historia är något Niclas kommer arbeta för. Att gynna den lokala handeln är något Bil & Motor kommer sträva efter. Vi vill skapa en delaktighet och finnas där i Västervik för alla, både för företag och privatpersoner i helheten allt från försäljning till service.
– Jag känner mig redo att ta nästa steg och arbete kring Toyota och dess värdegrund! Bilmärket som majoriteten i branschen pratar om just nu. Jag kommer vilja sätta min egna prägel hos oss men samtidigt värna och respektera vad tidigare ägare byggt upp. Min ambition är att lyssna på vad våra kunder har att säga och arbeta för att det ska bli kul att besöka vår bilhall!
– Jag vill vara en trevlig kille som sprider glädje både till medarbetare och kunder, det smittar av sig och skapar en miljö där alla känner sig delaktiga. Vi vill ha högt i tak och ge våra kunder den högsta servicen vi kan nå! Kom in i bilhallen och förväxla kunskap med oss, vi ser fram emot att erbjuda er service genom hela bilprocessen!

Kontakta oss på Bil & Motor i Sydost

Kontakta någon av våra anläggningar!

Förnamn validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt förnamn
Efternamn validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt efternamn
Telefon validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt telefonnummer
E-post validation-icon validation-icon Var god ange en giltig e-postadress
Välj en anläggning
Välj ett ärende
Välj ett ärende
Välj ett ärende
Ange registreringsnummer validation-icon validation-icon Regnummer ska vara sex tecken utan mellanslag
Meddelande Var god ange ett meddelande
Godkänn integritetspolicyn
success-icon
Ditt meddelande har skickats