Skadereparationer – Vi har samarbeten med samtliga ledande försäkringsbolag

Toyota Kalmar, Karlskrona och Västervik har kompletta skadeverkstäder. Vi utför alla typer av skadereparationer på Toyota. Hos oss kan du känna att du och din bil är i trygga händer – även om oturen är framme.

Att tänka på vid en skada

  • Är inte bilen körbart eller trafiksäkert skick skall bilen bärgas till oss.
  • Skriv en skadeanmälan omgående. Skriv den gemensamt med motparten. På skadeanmälan finns utförlig information hur ni fyller i blanketten på ett korrekt sätt. Skicka skadeanmälan omgående till ditt försäkringsbolag.
  • Enklare skador kan anmälas per tel eller via webben till ditt försäkringsbolag.

Ladda ned skadeanmälan som PDF här.

Vid inbrott, stöld, skadegörelse eller ”smitning”

Om du blivit utsatt för inbrott, stöld, skadegörelse eller ”smitning” krävs alltid en polisrapport. Denna får du i samband med att du gör polisanmälan. Ta med en kopia av polisrapporten och kom in till oss så hjälper vi dig att fylla i en anmälan till ditt försäkringsbolag.

Om skadebesiktning

Innan vi tar in din bil för reparation skall vi utföra en skadebesiktning. Denna tar endast ca 20 minuter och är viktig för att vi ska kunna beställa reservdelar, lackering etc i tid inför reparationen av din bil. Är bilen körbar kommer du till oss för en besiktning. Vid besiktningstillfället bokar vi samtidigt en hyrbil för tiden då din bil är på vår verkstad.

 


Hitta till oss

Skadeverkstadäder hittar du på

Scheelegatan 6, Kalmar

Ronnebyvägen 3, Karlskrona

Folkparksvägen 48, Västervik

Telefonnummer för att boka tid:

Kalmar 0480 408600

Karlskrona 0455 319190

Västervik 0490 16930